Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Mama je predvidjela pobjedu u IDJSHOW-u! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Dvadesetogodišnja Đana Smajo iz Splita, pobjednica posljednje sezone regionalnog takmičenja IDJSHOW, ovog ponedjeljka gošća je Davcasta by Oslobođenje.

Sa Davidom je podijelila životnu priču, uspomene iz djetinjstva, ispričala sa čime se kao tinejdžerka susretala od strane svojih vršnjaka te istakla kako ništa ne bi bilo moguće bez podrške njene majke.

Kako Đana reaguje na komentare da se “prodala” Srbiji, šta je zapravo istina kada je u pitanju njen ljubavni život i povezivanje sa njenim kolegom iz takmičenja IDJSHOW, Tomom?

O pjesmi “Ljubav” kojom je zapalila region i osvojila mnoga srce, do pokoje suze, ali i smijeha, u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Ramo Isak, pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste