Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Mahira Hajdarpašić: Nisam pravila žrtvu od sebe zbog svog muža – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Žena, majka, supruga čija je požrtvovanost ganula čitav region stiže u studio Davcast by OslobođenjeMahira Hajdarpašić (ex Ahmiš), poznata je kao žena heroj. Žena koja se sama sama brinula o svom preminulom suprugu Esedu Ahmišu dok je duže od decenije bolovao od multipla skleroze, se nedavno našla na meti negativnih komentara jer je uplovila u bračne vode sa novim izabranikom Saladinom Hajdarpašićem.

Tako se njen život neminovno podijelio na dva dijela, a opet oba prelijepa na svoj način. Mahira je životna iskušenja shvatila kao misiju, da se treba žrtvovati kako bi drugima pomogla – to je, kaže, bila njena zadaća. Nakon smrti supruga i pronalaska nove ljubavi život gleda kao nagradu i uživanje.

Svoj prvi brak, za kojeg su mnogi govorili da je primjer istinske i čiste ljubavi, je uporedila sa današnjim brakovima koji su prema njenim zapažanjima dosta „klimavi“.

Mahira je ispričala i kako je upoznala svog sadašnjeg muža Saladina te kako je sada sretnija nego ikada, jer napokon je dobila zasluženu ljubav. Danas je domaćica, to smatra pohvalom i komplimentom iako se čudi zašto je to modernim ženama današnjice to uvreda.

Pred velike ljude staju i velika iskušenja, a priču o Mahirinom životu, iskrenoj ljubavi i snazi slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Sergej Pajić pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste