Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Luka Silni: Mama i ja nismo imali para da vratimo dugove! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Trenutno jedna od najviralnijih mladih YouTube zvijezda, Luka Obradović alias Luka Silni, gost je Davcasta by Oslobođenje ovog ponedjeljka u 20 sat.

Luka je ovog ljeta na plaži sa svojim prijateljima spontano snimio TikTok video i tako je nastala njegova viralna fora “Ovo je fudbal!”, po kojoj je postao prepoznatljiv i koja prati svaki njegov video.

Dolazi iz Beograda, a u novoj epizodi Davcasta, ispričao je do sada nikad ispričane, one manje lijepe,  trenutke iz života. Uslijed razvoda njegovih roditelja, ostavljen je kod bake i dede koji ga odgajaju, a za svu ljubav i požrtvovanost koju dobija, svakodnevno se, na različite trudi odužiti.

Na društvenim mrežama je eksplodirao kada je za njega čuo najpopularniji Youtuber, Baka Prase, koji je Luki donirao sumu novca kako bi mu pomogao da poboljša svoj život.

O odrastanju, rađanju ljubavi prema MMA sportu, odricanju i snalaženju u emotivnoj, zabavnoj i poučnoj epizodi Davcasta by Oslobođene, slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Tomo Spahović, MMA borac, pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste