Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Laka i Marko Louis: Hoću da imam s tobom snošaj – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Marko Stojanović Louiskantautor i multiinstrumentalista, gost je novog izdanja podcasta Opet Laka.

Iako već dugo na prostorima bivše Jugoslavije živimo onu “Žena, djeca, Njemačka!”, Marko se iz  Njemačke, gdje se rodio i ostvario uspješnu sportsku karijeru, igrajući u košarkaškoj reprezentaciji ove zemlje, vratio korijenima – životnim i muzičkim.

Podijelio je sa nama dragocjene trenutke odrastanja u porodici u kojoj je legendarni Louis bio otac i naravno da ga je Laka pitao i o čuvenom plaštu po kojem je Louis bio prepoznatljiv. Ispričao nam je Marko i o svojoj sarajevskoj tazbini-jazbini te kako je u sretnom braku završio sa Onom koju je poznavao od svoje treće godine.

Zbog čega se Marko tokom života u Njemačkoj osjećao kao jedan od “naših papaka”, kako je muzika, kroz koju se maštovito igra, prevagnula u odnosu na sport te kako zvuči novonastali hit-duet sa Lakom, čijem smo kreiranju svjedočili uživo, gledajte i slušajte ovog petka u 20 sati u novom izdanju podcasta Opet Laka.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio Elmedin Konaković pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste