Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Kriminal je prošlost, okrenuo sam se TikToku – Davcast 001

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Počinje jedno izuzetno interesantno poglavlje “Davcasta”, koji je postao apsolutni hit na podcast sceni u našem regionu. Ovaj spektakl će biti dostupan na svim vodećim podcast platformama koje nudi medijska grupacija Oslobođenje!

“Davcast by Oslobođenje” će u prvoj epizodi ugostiti Elvedina Sakića, poznatog kao “Real Madrid”, koji je postao istinska senzacija na TikToku i možda jedan od najšeranijih autora i inspiracija za nevjerovatnu količinu mimova. Njegovi duhoviti klipovi svakodnevno najsmijavaju stotine hiljada korisnika ove društvene mreže, a njegova kreativnost je postala magnet za smijeh i zabavu.

Međutim, iza Elvedina Sakića stoji mnogo dublja priča od same slave na TikToku. Njegovo djetinjstvo nije bilo nimalo bezbrižno, a suočio se sa izazovima lažnih prijateljstava i mnogim životnim nevoljama, koje su ga odvele do ivice “tamne strane”.

Kako je uspio da se izvuče iz tog začaranog kruga kriminala? Šta je naučio kroz ovaj težak period i da li je svjestan koliki uticaj ima na današnju mladost? Sve ovo ćemo saznati u ponedjeljak u 20 sati.

Ovo je događaj koji ne smijete propustiti, jer će nam Elvedin Sakić otkriti svoju inspirativnu priču o transformaciji i uticaju na druge. Pridružite nam se i budite dio ove emotivne i motivirajuće priče, a do tada laganini što bi rekao Real Madrid i pripremite se za nezaboravno veče.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste