Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Komazec: Dolazak u Sarajevo je najbolja odluka u karijeri – (IN)Direkt

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Klasni napadač tuzlanske SlobodeNikola Komazec, gost je (IN)Direkt podcasta. Iz matičnog kluba Hajduk Kula, preko rumunskog Petrolula, dolazi u Maribor gdje osvaja titulu i 2 kupa Slovenije. Bosanskohercegovačka javnost ga upoznaje briljantnom polusezonom u dresu Sarajeva kada postiže 14 pogodaka. Fudbalska karijera Komazeca vodi kroz 13 različitih država od kojih su možda najegzotičnije Južna KorejaTajland i Indonezija, dok igrama za Kitchee postaje šampion Hong Konga.

{embed_photo}1034185{/embed_photo}

Kako je došlo do potpisa za Sarajevo? Koji je najteži trenutak njegove karijere? Kako je Nikola završio u Libanonu? Odgovore na ova pitanja te mnoge anedgote pogledajte i poslušajte u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba.

Ukoliko ste propustili pretnodne epizode podcasta (IN)Direkt-a možete ih pogledati OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste