Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Kad je umro Dino Mehmeda Mujkić, ljudi su mislili da sam umro i ja – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Milan Pavlović, bosanskohercegovački filmski, televizijski i pozorišni glumac, omiljeni Dino Mehmeda Mujkić i najdraži bh. Mujo, ovog petka stiže u Opet Laka studio.

Dva umjetnika, publici poznata po autentičnom smislu za humor, u ovom podcast razgovoru, prisjetili su se prvog susreta, zaključili ko je kome valjao, prečešljali Balkan i skoknuli u svijet.

Milan nam je ispričao kako je od turizma, preko žurnalistike, završio na akademiji scenskih umjetnosti na kojoj su ga savjetovali da je bolje da se ispiše, podijelio je sa nama porodične uspomene te otkrio razloge zbog kojih do sada nismo imali priliku vidjeti njegovu stand up komediju.

Koliko mu se život promijenio kada je odlučio krenuti putem umjetnosti, kako to da Milan i Laka zajedno imaju 15 godina radnog staža i hoće li jedan drugog pripaziti u penziji, slušajte i gledajte u novoj epizodi podcasta Opet Laka ovog petka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio Robert Dacešin, putopisac i avanturista pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste