Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Jeste li čuli za biorevitalizaciju i zašto je ona važna? – Oslobođena by Bosnalijek-prvo zdravlje!

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Koža kao najveći organ zahtjeva mnogo brige. A opet s druge strane, čini nam se da nikad više nismo bili bombardovanim raznim kremama, preparatima, tretmanima. Gdje je granica? Da li je sve usmjereno samo zaustavljanju starenja ili ipak postoji i ono nešto što koža zaista treba? Boje li se muškarci bora? Je li botoks izašao iz mode i šta nam se sada nudi kao najbolja alternativa u borbi protiv te mrske starosti?

Već oko tridesete godine znakovi starenja sve su uočljiviji, pa tako koža gubi elastičnost, volumen, opada tonus, javljaju se hiperpigmentacije i fleke, a sve to jer naša koža troši najvrijednije resurse koji je čine mladolikom i zdravom.

U današnjoj Oslobođenoj okupili smo najbolje od najboljih i razgovaramo upravo o – njezi. Naše gošće pričale su o tretmanu koji žene, ali podjednako i muškarci, obožavaju i koji koži momentalno vraća sjaj, svježinu i blistavost. A najbolje od najboljih su Vanja Gavrić Petrović, magistrica farmacije, Harisa Hibić, doktor medicine i specijalizantica MFH i Jelena Krčum, doktorica stomatologije.

Ovaj projekat je finansiran uz podršku Ministarstva vanjskih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije. Sadržaj ove emisije predstavlja mišljenje autora i ni u kom slučaju ne odražava stav Ministarstva vanjskih poslova i međunarodne saradnje Republike Italije.

Podcast Oslobođena by Bosnalijek-prvo zdravlje! slušajte i gledajte ovog četvrtka u 20 sati.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autorici

Brankica Raković – Lolina mama, feministkinja, urednica prvog online magazina u BiH “Lola magazin” i dobitnica nagrade za društveno najodgovorniju influensericu u BiH. Polovinu života, Brankica je provela radeći u medijima, sa medijima i za medije. Marketing, odnosi s javnošću, različite vrste predavanja, društvene mreže i kreiranje ličnih kanala komunikacije koje koristi u svrhu podizanja svijesti o važnim temama, doveli su je i do projekta „Oslobođena“. Jer upravo to i jeste cilj njenog cjelokupnog djelovanja – kroz pisanje, pričanje i sve druge dostupne načine, rukama i nogama, osloboditi put za žene i djevojčice koje će tim putem tek krenuti.

Pogledajte još neke podcaste