Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Izvinio sam se roditeljima što neću imati djece: Evo vam Lelin Subaša! – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog petka saznajemo do sada nepoznate detalje o vašem i našem omiljenom stalnom gostu – Opet Laka i njegova sestra Mirela Lela Laković alias Čipe, kako je Laka zove. Ovaj podcast razgovor uglavnom je izgledao ovako – Lela u klin, Laka u ploču, pa su se tako prisjetili djetinjstva, Leline prve čovruge koju joj je napravio brat, odrastanja, bacili jednu turu razbrajalice i, u konačnici, ustanovili kome se to Laka moli.

Ispričaće nam na koji način je zapravo nastao ovaj autentični duo, kako ih je muzika spojila i kako to da su se Laka i Lela upoznali tek kada je Lela počela studirati.

Zbog čega Lelu u porodici nisu pretjerano “fermali”, koliko je majčinstvo promijenilo, koliku količinu sreće, ali i tereta je rođenje sina donijelo te kakav karakter ima mali “Subaša”? Prisjetili su se i ogromne popularnosti koju su stekli uslijed nastupa na Evroviziji te kako je Laka publici bio važniji i od legendarnog Lennya Kravitza.

O albumu koji nam spremaju i sijaset doživljaja i anegdota sa zajedničkih putovanja i nastupa, brat i sestra ovog petka u podcastu Opet Laka ovog petka u 20  sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio naš omiljeni kuhar Vjekoslav Vjeko Kramer pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste