Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Ima li straha za bh. vinarstvo – Podcast Nazdravite s nama

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Vedrana i Giuliano Dodig, još uvijek zaljubljeni bračni par iz Splita, u vinskim krugovima poznati po nadimku The Dodigs, biće domaćini novog podcasta medijske grupacije Oslobođenje “Nazdravite s nama”.

Njihova vinska priča počela je spontano i sramežljivo, a danas malo koji vinski događaj može proći ispod njihovog radara. Za Vedranu i Giuliana, vino i hrana više nisu samo hobi, već stil života koji rado dijele na njihovom blogu “Drinking Up With The Dodigs”. 

Uz zanimljive goste, opušten i edukativan razgovor, humor i doskočice, u podcastu „Nazdravite s nama“, ovaj bračni par trudiće se dočarati magiju ove „božanske kapljice“, kojom su i sami godinama začarani. Slušaćete ih i gledati svake druge srijede u 20 sati na svim našim web platformama jer oni su tu da poljuljaju predrasude da je vino tek samo piće – vino je, za naš prvi podcast voditeljski dvojac, najjači medij na svijetu. 

Kroz ovaj podcast ugostićemo vrsne vinare i ugostitelje iz cijelog regiona, koji će podijeliti priče o svojim počecima, istrajnosti, uspjehu i otvoriti neke sasvim nove horizonte, pa će tako naš prvi gost biti vinar Josip Brkić, vlasnik vinarije “Brkić” iz Čitluka i prvi biodinamičar u BiH. Upotrebom različitih metoda, Josip je došao do savršene formule za dobro vino, pa je tako svojom kapljicom uspio osvojiti vinoljupce u regionu i svijetu. 

Da li dobro vino ima smisla bez dobrog društva, koliko je vinarstvo važan turistički potencijal naše zemlje, o počecima i istrajnosti, sa Josipom Brkićem ove srijede u 20 sati u prvom izdanju podcasta “Nazdravite s nama”.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru/autorici

Vedrana & Giuliano Dodig, još uvijek zaljubljeni bračni par iz Splita, u vinskim krugovima poznati po nadimku The Dodigs. Nakon pedesete, (a do tada su se, kako kažu, naradili i umorili, odškolovali dijete i sve posložili na svoje mjesto), okrenuli su se najpitkijem hobiju. Njihova vinska priča počela je spontano i sramežljivo, a danas malo koji vinski događaj može proći ispod njihovog radara. Kroz putovanja, posjete vinskim regijama, različite vinske škole i edukacije, ljubav za vinom razvijala se i rasla. Za Vedranu i Giuliana, vino i hrana više nisu samo hobi, već stil života koji rado dijele na njihovom blogu “Drinking Up With The Dodigs”.

Pogledajte još neke podcaste