Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Ilda Humić: Ljudi me doživljavaju kao polupismenu – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

U novoj epizodi Davcasta By Oslobodjenje ove sedmice imamo specijalnu gošću. Ona je majka, supruga, influenserica i poduzetnica te sve ono što su joj rekli da neće biti, Ilda Humić.

Ilda u novoj epizodi Davcasta pričala je o svom privatnom životu, odrastanju u težim uslovima te upoznavanju svoje srednjoškolske ljubavi. 

Neko kreće od nule, a kako Ilda kaže, ona je krenula iz minusa, ali od snova se ne odustaje.

Zašto nikada nije završila studije i da li je razmišljala o povratku na fakultet? Kakvi su izazovi postavljeni pred žene u podzetništvu i zašto postoji veliki strah od ulaska u te vode? Na koji način se ona susrela sa svim problemima koji su zadesili njen brend HI te kako je sve to pretvorila u dobru lekciju i zasluženo otišla na Milano Fashion Week?

Ilda nam je otkrila i šta se to novo sprema u HI-u i sa nama podijelila ekskluzivu, a o čemu se radi saznajte u ponedjeljak u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Adnan Cerić, poznatiji kao CeriX, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste