Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Husref Musemić: Smeta mi kad kažu “Otjeran”, nisam zaslužio da me vrijeđaju – (IN)Direkt

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

“Fudbal ne izgrađuje karakter. On jednostavno eliminiše one sa slabim karakterom.” Uz ni malo slab karakter i znanje, u prvom izdanju podcasta (IN)Direkt, sportski novinar i urednik Sanel Konjhodžić, analizirao je sa Husrefom Musemićem prethodno kolo M:Tel Premijer Lige. Razgovarali su i o njegovim pogledima na bh. fudbal, suđenju, FK Sarajevu kao nezaobilaznom faktoru njegove karijere, a zatim o ličnim usponima i padovima te zanimljivim anegdotama.

Husref Musemić, kao fudbaler, dvostruki šampion Jugoslavije sa Sarajevom i Crvenom Zvezdom, a kao šef stručnog štaba FK Sarajevo, osvajač tri titule prvaka i dva kupa Bosne i Hercegovine gdje je i stekao status legende.

O posljednjem povratku na Koševo, odnosu sa Istokom i navijačima, rodnoj Janji te da li bi ikad preuzeo FK Željezničar, između ostalog, večeras u 21 sat govori Husref Musemić u podcastu (IN)Direkt na na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste