Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Goldenito: Bio sam posvećen školi i žalim zbog toga! – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Vrijeme je za nove Davcast priče!

Ovog ponedjeljka, gost kod našeg Davida Čerkeza je Kristijan Bartuš, u Youtube svijetu poznatiji kao Goldenito.

Goldenito je svoju Youtube & influencing karijeru aktivno započeo 2014. godine i već sa 11 godina znao je šta želi – postati najbolji Youtuber u svojoj generaciji. Svoju karijeru započeo je igricom “Minecraft”, koja je u to vrijeme doživjela ekspanziju. Danas, njegov content su lifestyle videi.

Goldenito je veliku pažnju javnosti skrenuo kupovinom skupocjenog auta, čime je u regionu napravio potpunu pometnju, a koji je, kako kaže, bio nagrada za sav njegov rad i trud. Međutim, nisu svi Youtuberi mislili tako te je zbog toga naišao na brojke kritike i prozivke, a neke od njih stizale su od Baka Praseta.

O ovome, između ostalog, Goldenito razgovara u novom izdanju Davcasta by Oslobođenje, ovog ponedjeljka u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Ilda Humić pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste