Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Goca Tržan: Ne može me niko ubijediti da se mi na Balkanu nismo voljeli – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Goca Tržan, jedan od omiljenih vokala u regionu, glumica i TV voditeljica, ovog petka stiže u Opet Laka studio. Privatno, Goca je veliki fan lika i djela našeg stalnog gosta Elvira Lakovića Lake, pa su ovo dvoje umjetnika pronašli mnogobrojne teme za razgovor.

Šta je smisao života, a šta smisao umjetnosti? Kako i zbog čega smo zaglavili u vremenu gluposti i iz čega ona najčešće nastaje? Kako da i dalje volimo ljude, iako nam ne daju previše razloga za to?

Prisjetili su se Goca i Laka nekih starih, lijepih vremena, odrastanja, vaspitanja, igara i snova, a Goca nam je ispričala i šta planira za ljubilarni 50. rođendan koji proslavlja ove godine.

O metafizici, buđavom lEbcu, džigerici, braku i mraku i cijeni slobode, pa do nekoliko tura ozbiljno kvalitetnog humora, slušajte i gledajte u novoj epizodi podcasta Opet Laka, ovog petka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio Igor Šćepanović Šćepo, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste