Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Ema Radujko: Volim svoje tijelo i zato ga kačim na Instagram – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ema Radujko, talentovana mlada izvođačica koja sa nepunih 20 godina obara rekorde slušanosti i gledanosti, gošća je novog izdanja Davcasta by Oslobođenje.

Ema je oduvijek imala želju da se bavi muzikom, a njeni prvi koraci u javnom prostoru bili su na TikToku, gdje je u vrlo kratkom periodu sakupila ogroman broj pratitelja i stekla veliku popularnost. Na tom putu, spoznala je i drugu, manje lijepu stranu show biznisa te se suočavala sa različitim oblicima vršnjačkog nasilja, a na podršku svojih kolega dugo nije mogla računati.

O djetinjstvu, srednjoškolskim danima, prvoj ljubavi, podršci i odnosu sa porodicom, između ostalog, u sasvim drugačijem razgovoru, ovog ponedjeljka u Davcastu otriva Ema Radujko.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gosća bila Barbara, poznatija kao SupremeQueen, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste