Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Elektra Elit: Seks sa prostitutkom može spasiti brak!- Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Nekada muškaracsuprug i otac, danas ženapjevačica i elitna prostitutka – Elektra Elit gošća je nove epizode Davcasta by Oslobođenje.

Nezadovoljstvo i nepripadanje koje je osjećala u tijelu muškarca, doveli su je do odluke da promijeni spol i postane žena koja se u Švicarskoj, već 17 godina, bavi najstarijim zanatom.

Sa Davidom je podijelila svoju životnu priču – od djetinjstvaodrastanja, kao i čitavog procesa promjene koji je prošla.

Elektra ističe kako svoj posao ne bi mijenjala ni za šta, a otkrila nam je i koliko košta njena satnica. Kaže kako je u jednom danu uspjela biti sa 17 muškaraca te da je nekada za 24 sata uspijevala zaraditi i preko 50.000 eura.

Prema njenom mišljenju, spasila je na desetine brakova, ali je sa Davidom podijelila i loše strane ovog posla.

Elektru Elit u podcastu Davcast by Oslobođenje slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Adrian Petričević, strastveni ljubitelj i profesionalni drifter vozila, pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste