Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Đes ba u Bosni, gde si bre u Srbiji, a u Crnoj Gori oca mu je*em! – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Crnogorska internet zvijezda Nataša Kovačević – Njezvanova, ovog petka direktno iz Podgorice stiže u Lakin studio. Njezvanova na sarkastičan način opisuje svakodnevne situacije iz društva u kojem živimo te je zbog toga, između ostalog, postala jedan od omiljenih likova u internet prostoru, koju na društvenim mrežama prati blizu 300 hiljada pratitelja. Nedavno je, po izboru Wannabe magazina, osvojila i nagradu za influensericu godine.

U startu su Njezvanova i Laka raščistili jednu stvar – korištenjem matematičke funkcije te vađenjem korijena, sinusa i kosinusa, zaključili su da su svi Balkanci u stvari Crnogorci.

Šta je to Laka vidio u Natašinim očima? Je li tajna dugovječnosti i zdravlja naših Đedova bila u mjerenju kalorija i koraka preko pametnih satova, da li je, u današnjem sistemu vrijednosti, sloboda utopija?

Njezvanova nam je otkrila i kako žonglira sa porodicom i poslom, ko tu sve trpi i zbog čega smatra da su roditelji često licemjerni. Kako to da Nataša ne živi u PodgoricU, ali ide na posA?

Jedan savršeni spoj – Njezvanova i Laka ovog petka u 20 sati u novom izdanju podcasta Opet Laka.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste