Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Direktno sa Vildanom Nebojša Vukanović: Mijatović mi je rekao “Osvetit ću ti se do groba”

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

O međunarodnoj zajednici, kriminalcima, političarima, prijetnjama i vrijeđanjima, gledajte i slušajte u novoj epizodi podcasta Direktno sa Vildanom Selimbegović.

Ja tebi vojvodo, ti meni serdaru, tako bi, otprilike, mogla da glasi priča o odlikovanjima na relaciji Vladimir Putin – Milorad Dodik. Iako Dodikovo druženje s Putinom spada u onu narodnu “Čega se pametan stidi…”, nije naodmet pozabaviti se ambicijama predsjednika RS-a o srpskom vođi na Balkanu, što svjedoči i najnovija Rezolucija o zaštiti Srba na Kosovu usvojena u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Odgovore u novoj epizodi podcasta Direktno sa Vildanom tražimo od Nebojše Vukanovića. Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, profesor historije i geografije, novinar i političar. Bio je i ostao glasni opozicionar, ne samo kada je u pitanju vlast već i opozicija. 

Razgovaramo o Rezoluciji o zaštiti Srba na Kosovu, šta ona znači i kako će im pomoći. Bilo je riječi i o opoziciji u Republici Srpskoj te da li ona postoji. O međunarodnoj zajednici, kriminalcima, političarima, prijetnjama i vrijeđanjima, gledajte i slušajte u ponedjeljak u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast Addict,PodchaserPocket CastsListen Notes Player FM i na O kanalu.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autorici

Vildana Selimbegović je glavna i odgovorna urednica Oslobođenja, lista koji ove godine obilježava 80. rođendan. Na čelu novine je gotovo 15 godina, a u našu kuću došla je nešto prije magazina Dani čija je glavna urednica postala u vrijeme kada su žene bile rijetka rijetkost na čelnim pozicijama u medijima. Bila je ratni izvještač, nagrađivana je za istraživačko novinarstvo, istrajava u pisanju kolumni, a sada je pred njom novi izazov: potraga za odgovorima na pitanja koja more naše društvo. Direktno, pa šta bude.

Pogledajte još neke podcaste