Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Delić: Zaduživao sam se kod ljudi zbog alkohola! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Youtuber Stefan Delić ovog ponedjeljka stiže u studio Davcasta by Oslobođenje.

Na svom YouTube kanalu, koji broji blizu 150.000 pretplatnika, plasira content koji je uglavnom baziran na gamingu. Poznat je i kao dobar prijatelj jednog od najpopularnijih influensera na Balkanu, Bake Praseta, pa nam je u podcastu ispričao kako mu je upravo to prijateljstvo otvorilo mnoga vrata.

Osvrnuo se i na svoju burnu prošlost, ovisnost o alkoholu i lošem načinu života ističući kako mu je to bila najveća životna greška te da je sve krenulo nabolje od trenutka kada je počeo usvajati dobre i zdrave navike.

Svi ljubitelji Delića će ovog Youtubera imati priliku vidjeti i upoznati u pravom svjetlu – ovog ponedjeljka u 20 sati u novoj epizodi Davcasta na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Luka Obradović alias Luka Silni, pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste