Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Damir Nikšić: Politika, kao i seks, može biti nešto predivno, ali može biti i iživljavanje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Umjetnik i političar Damir Nikšić, gost je nove epizode podcasta U kontru sa Draganom Markovinom.

Nikšić i Markovina razgovaraće o njegovim umjetničkim radovima i o tome kako je probao prostorno izmjeriti spomenike iz doba nacionalnog romantizma 19. stoljeća koji Bosni i Hercegovini nedostaju.

Dotakli su se Nikišićevog političkog angažmana, izlaska iz SDP-a i aktivnosti u Našoj stranci te kako svijet politike izgleda iznutra i što su vrijednosti za koje se građanske stranke trebaju zalagati.

O ulasku u Europsku uniju i novoj vladi, kao i zelenim politikama i afirmaciji višestoljetnog stočarskog načina života kao konekciji Bosne i Hercegovine, između ostalog slušajte i gledajte ove subote u 21 sat u podcastu U kotru sa Draganom Markovinom na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta U kontru sa Draganom Markovinom u kojoj je gost bio Vehid Šehić, građanski aktivist i jedan od ključnih ljudi mirovnog pokreta na ovim prostorima, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Dragan Markovina – povjesničar, publicist i pisac. Predavao je deset godina na Odsjeku za povijest Filozofskog fakulteta u Splitu, autor je dvanaest knjiga, redovni suradnik niza medija i portala na postjugoslavenskom prostoru, dobitnik nagrada “Mirko Kovač” i “Zdravko Grebo” te pokretač “Korčula after Party-ja”, suvremene inačice Korčulanske ljetne škole.

Pogledajte još neke podcaste