Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Cunami: Ne vidim se u muzici čitav život – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

U studio Davcasta by Oslobođenje ovog ponedjeljka stiže sarajevski reper koji hara trendingom – Emin Hadžajlić, poznatiji kao Cunami Flo.

Sa Davidom razgovara o njegovim počecima, prvim dodirom sa muzikom, ali i o odrastanju na ulicama grada Sarajeva.

Za Davcast je Cunami otkrio i otkud tolika ljubav prema grafitima, na koji način nastaju njegovi hitovi i je li danas teško biti muzičar.

Šta je za njega dobra, a šta loša muzika,  kakvo mišljenje ima o svom kolegi Desingerici i njegovom fenomenu “udaranja patikom u glavu” te šta svojoj publici sprema u 2024. Godini slušajte i gledajte u novom podcasta Davcast by Oslobođenje na  www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Vaso Bakočević, jedan od najpopularnijih MMA boraca na Balkanu pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste