Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Čovjek je najvažniji dio terroira – Nazdravite s nama

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Vinarija Anđelic iz Trebinja smatra se jednom od najvećih vinarija istočne Hercegovine. Pod sloganom pradjeda Save “Vino za prijatelje” njeguje dugogodišnju tradiciju proizvodnje vrhunskih vina. Uz autohtonu žilavku i vranac mogu se pohvaliti i uzgojem internacionalnih sorti chardonnaymerlot i cabernet sauvignon.

Milica Zupčević Anđelić, gošća devete epizode podcasta Nazdravite s nama, kao jedina žena vinarka u BiH ruši sve predrasude te uspješno zajedno sa svojom obitelji stvara ono najbolje što terroir istočne Hercegovine može dati.

Otkud Milica u vinarstvu? Po čemu je specifičan terroir istočne Hercegovine? Koje su karakteristike vranca? Odgovore na ova pitanja i mnoga druga saznajte u srijedu u 20 sati na  www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta “Nazdravite s nama” pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru/autorici

Vedrana & Giuliano Dodig, još uvijek zaljubljeni bračni par iz Splita, u vinskim krugovima poznati po nadimku The Dodigs. Nakon pedesete, (a do tada su se, kako kažu, naradili i umorili, odškolovali dijete i sve posložili na svoje mjesto), okrenuli su se najpitkijem hobiju. Njihova vinska priča počela je spontano i sramežljivo, a danas malo koji vinski događaj može proći ispod njihovog radara. Kroz putovanja, posjete vinskim regijama, različite vinske škole i edukacije, ljubav za vinom razvijala se i rasla. Za Vedranu i Giuliana, vino i hrana više nisu samo hobi, već stil života koji rado dijele na njihovom blogu “Drinking Up With The Dodigs”.

Pogledajte još neke podcaste