Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Antonija Čerkez: Pjevala sam za 50 KM i bila sretna – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog ponedjeljka u specijalnoj epizodi Davcasta By Oslobođenje malo mijenjamo atmosferu i selimo se – u Mostar. Tamo nas čeka jedna od trenutno najpopularnijih takmičarki muzičkog showa Zvezde Granda – Antonija Čerkez.

Antonija je dugo iščekivani gost u Davcastu, a ovog ponedjeljka dolazi da ispriča svoju životnu priču po prvi puta ikada.

Kao djevojčica, Antonija nikad nije mogla sanjati da će postati pjevačica i kaže da je ustvari htjela biti teta u vrtiću.

U podcastu sa Davidom je otvoreno govorila o svom životu, odrastanju, životnim poteškoćama koje je morala prevazići kako bi postigla ovakav uspjeh. Dotakla se i svoje majke koja joj je, kako kaže, trenutno najveća podrška, ali da nisu uvijek imale takav odnos. 

Da li je pronašla svoju pravu ljubav, smatra li da će biti pobjednica Zvezda Granda, kada izlazi njena pjesma i u kojem smjeru vidi svoju karijeru dalje?

Zašto je Antonija pustila suze u razgovoru sa Davidom, slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati u novoj epizodi Davcasta By Oslobođenje na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Semir Osmanagić, pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste