Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Amna: Štemala sam zidove, a danas živim snove – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Znate one zvijezde koje su dugo na sceni i samo čekaju momenat da zasijaju? Upravo jedna takva je dvadesetdvogodišnja Amna Alajbegović, gošća nove epizode Davcast by Oslobođenje.

Primjeran student, uzorna kćerka, neko ko je od rane dobi stekao radne navike i neko ko je odabrao ići ispravnim putem, kako u životu, tako i u muzici koju živi svim svojim bićem.

Sa ovom mladom kantautoricom, naš David će razgovarati o njenim prvim koracima u muzici, njenom odnosu sa ocem koji joj je, kako kaže, omiljeni muškarac na svijetu, poštovanju i podršci.

Šta je za Amnu, sa samo 15 godina, značio odlazak u Beograd i zašto je rođeni pobjednik, slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj su gosti bili Miloš Šarić Sharke i Boban Rajović Mali Bobi, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste