Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Amar Osim: Naše popljuvati, sve sa strane je odlično

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Amar Osim, najtrofejniji trener u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, bivši trener Željezničara i Veleža u Bosni i Hercegovini, te japanskog Jeff Uniteda i katarskog Al Kharaitiyata, goste je novog izdanja podcasta (IN)Direkt.

Sa Osimom smo prvenstveno razgovarali o nedavno završenoj utakmici sa Ukrajinom u kojoj je naša reprezentacija poražena. Govorio je Osim o samoj utakmici, ali i svemu onome što je prethodilo njoj i dao svoje viđenje u vezi još jednog rezultatskog neuspjeha.

Neizostavna tema je bila svakako i naše najkvalitetnije takmičenje. Govorili smo o igrama lidera na tabeli banajlučkom BorcuZrinjskomVeležuSlogi i Sarajevu koji su kandidati za plasman u evropska takmičenja, ali i borbi za opstanak gdje se između ostalih nalazi i Željezničar.

Pokojni Ivica Osim fudbalska i ljudska legenda naše države, jedna je od tema o kojoj smo razgovarali i bilo je vidljivo koliko je Amar emotivno govorio o svom ocu. Tokom emisije pričali smo o mnogim temama iz njegove karijere, ali i razgovarali o temama vezanim za fudbal.

Kako Amar gleda na poraz od Ukrajine? Kako analizira trenutno stanje u Premijer ligi? Šta misli o kvaliteti i talentu domaćih igrača? Odgovore na ova pitanja uz mnoge anedgote pogledajte i poslušajte u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba.

Ukoliko ste propustili pretnodne epizode podcasta (IN)Direkt-a možete ih pogledati OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste