Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Aleksandar Kosorić: Bolje za sve da se sklonim – (IN)Direkt 003

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Gost drugog podcasta (IN)Direkt je Aleksandar Kosorić. Kao kapiten Željezničara je ostavio neizbrisiv trag u voljenom klubu, a također je nosio i dres Slavije, Partizana, Rada, Radničkog, Erbila, Radnika, Spartaksa i Balzana.

Aleksandar je u razgovoru sa našim Sanelom otkrio razloge odlaska iz Želje i okončavanja igračke karijere. Ispričao nam je upamćene anegdote nastale tokom igranja u Partizanu te Iraku.

Sanela je zanimalo da li mu je trofej sa Željom neostvarena želja? Koliko je pokojni Milomir Odović uticao na njega? Šta je razlog rezultatske krize Željezničara? Aleksandar Kosorić je pričao o emocijama koje nosi gradski terbi, o podršci Manijaka, kao i mnogim drugim temama o kojima možete saznati večeras u 21 sat.

Prethodnu epizodu podcasta (IN)Direkt sa Milanom Tegeltijom možete pogledati OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste