Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Aida Hadžić: SFK 2000 Sarajevo je životna škola –(IN)Direkt

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Prvu gošću podcasta (IN)Direkt smo posjetili u Trening centru FSBiH. Aida Hadžić, fudbalerka Trabzonspora i reprezentacije BiH, najvažnije trenutke karijere je provela igrajući za SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Split. Višestruki je šampion Bosne i Hercegovine, hrvatska prvakinja i redovni član Ženske A reprezentacije BiH.
Kako su izgledali njeni fudbalski počeci? Šta je doživjela i naučila nastupajući za SFK 2000? Kakve uspomene je vežu za Split? Koliko je kroz godine napredovala Ženska fudbalska reprezentacija? Odgovore na ova pitanja i dosta drugih tema poslušajte u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba.

Ukoliko ste propustili prethodne epizode podcasta (IN)Direkt-a možete ih pogledati OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste