Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Adri: Manji sam rizik na cesti nego prosječan vozač! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Adrian Petričević, strastveni ljubitelj i profesionalni drifter vozila, gost je nove epizode Davcasta by Oslobođenje. Ljubav prema automobilima ovaj Splićanin ima od malena, kada je od svojih roditelja krišom “posuđivao” auta, kako bi ih vozio po gradu.

Na društvenim mrežama je poznatiji kao Adri, a njegov život svakodnevno prate stotine hiljada ljudi. Oduzimanje vozačke i zatvorske kazne zbog vožnje mu nisu strani, ali ističe kako je njegova “divlja” vožnja sigurnija od vožnje prosječnih vozača.

U društvu je poznat kao splitski Mad Max, a u Davcastu je podijelio detalje iz privatnog života, teške porodične trenutke te otkrio kako je zbog velike ljubavi prema automobilima u nekoliko navrata izgubio prijatelje, a zamalo i dugogodišnju vezu.

Novu epizodu Davcasta slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Đana Smajo, pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste