Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Admir Adžem: Treba nam razvojna U21 liga – (IN)Direkt

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Gost šeste epizode podcasta (IN)Direkt je Admir Adžem. U karijeri je ostavio najdublji trag u FK Željezničar. Kao igrač je dva puta osvojio Premijer ligu, a bio je šampion vodeći kadetsku i juniorsku selekciju.

Sa seniorima Želje je osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, te viceprvak lige. Igrao je u Poljskoj, a trenutno je šef stručnog štaba FK Goražde.

O svojim počecima, uspjesima i neuspjesima, razgovarao je sa Sanelom Konjhodžićem. Da li roditelji nesvjesno uništavaju djecu? Kako se pravi igrač?

Kako je osvojiti trofej kojeg navijači ne proslave, saznajte više u novom izdanju podcasta (IN)Direkt – u ponedjeljak u 21h.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste