Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Vanimy: Izgubio sam sebe u želji da postanem slavan – Davcast 002

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Nakon trendinga na Youtube-u i obaranja rekorda u prvom Davcastu by Oslobođenje, nastavljamo još jače.

Gost druge epizode Davcasta je Alen Žabo, poznatiji kao Vanimy. Vanimy je jedan od začetnika Youtube scene kakvu danas poznajemo, mladić koji je u periodu od 2016. do 2019. godine, stekao ogromnu popularnost na društvenim mrežama. Sadržaj koji je on kreirao, bio je nešto potpuno drugačije od sadržaja koji smo u tom trenutku imali priliku gledati.

Gašenje kanala, gubitak “prijatelja”, prepirke sa Bakom Prasetom,… navele su Vanimya da svoj život okrene u potpuno drugom pravcu.

Kakav je osjećaj, u jednom trenutku, imati svijet na dlanu, a sutradan sve izgubiti, koja je cijena popularnosti, kako je počeo zarađivati od igrica, sve to saznajte u novoj epizodi Davcasta by Oslobođenje, ovog ponedjeljka u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje sa legendarnim Elvedinom Sakićem aka Real Madrid pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste