Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Slikala sam se 12 godina džaba, nisam imala brašna u kući – Opet Laka 014

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ilda Humić iz Kalesije, influenserica, poduzetnica i majka, za sada, troje djece, gošća je novog ​podcasta Opet Laka. Na društvenoj mreži Instagram okuplja više od 280K pratilaca sa kojima, bez ​filtera i uljepšavanja, uz specifičan smisao za humor, dijeli trenutke iz svakodnevnog života, zbog čega je internet publika naprosto obožava.

Sa Lakom je podijelila priču o svom životnom putu te kako je uz bezuslovnu podršku njene srednjoškolske ljubavi, a današnjim suprugom, iz minusa izgradila svoju Humperiju i zdravu porodicu

Zbog čega je važno nikada ne odustati, kako iz Kalesije stići do Milana, da li je sreća zaista treća i da li će Laka nakon tips and tricks by Ilda otići u influensere, slušajte i gledajte ovog petka u 20 sati.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste