Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Serbian Games BL: Radio sam na pijaci da bih preživio! – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

U novoj epizodi Davcasta By Oslobođenje imaćete priliku gledati jednog od pionira i začetnika YouTube scene kakvu danas poznajemo. Bogdan Lalović, poznatiji kao SerbianGamesBL gost je Davida Čerkeza ovog ponedjeljka.

Svoju karijeru započeo je prije nešto više od 11 godina, ne sanjajući da će postati jedan od omiljenih likova u internet prostoru, kreirajući za svoju publiku gaming i lifestyle sadržaj. Vremenom se Serbian povukao sa scene, a danas je najviše posvećen streamovanju.

Početak, kaže, nije bio lak. Dok je gradio svoju internet karijeru, uporedo je bio prodavač na pijaci, o čemu sa ponosom govori i u Davcastu.

Kakav je njegov život sada u odnosu na onaj u početku, šta je sve morao žrtvovati, razgovaramo između ostalog u novoj epizodi Davcasta ovog ponedjeljka u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Amina Efendić pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste