Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka 012: Zašto su žene zmije, a muškarci konji?

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Odjava prve sezone podcasta Opet Laka nije bila ništa manje spektakularna od njegove najave!

Nakon Lakinog upadanja u studio O Dnevnika na samom početku ove podcast priče, sve nas je nasmijao urnebesni video Lake, preletača i Enisa Bešlagića, bh. glumca i neprikosnovenog kralja humora čijim gost-voditeljstvom završavamo prvu sezonu podcasta kojeg ste, kako Laka često ima običaj reći, “haos” zavoljeli.

Od patki, papaka, životinjskih, ali i onih ljudskih, preko odgovora na vječito pitanje o obliku planete Zemlje, do muzike i filma. Pretabirili su Enis i Laka i posljednjih 30 godina i pronašli uzrok, ali i rješenja za sve što nam se dešava. Ko je kriv – vlast ili narod? Zašto su političari samo servis naroda, zašto je osmijeh najbolje oružje i na koji način možemo uticati na generacije koje tek trebaju da postanu ljudi, neke su od tema 60 sjajnih podcast minuta sa ova dva umjetnika.

Enis Bešlagić i Laka ovog petka u 20 sati.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste