Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Opet Laka 010: Za mene nije bilo brojeva odjeće – nisam plakala, bila sam kreativna

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Razgovor su Laka i Selma započeli od teme djetinjstva, prvih simpatija i ljubavi, pa su tako došli do recepta za bosanski poljubac koji doslovno obara s nogu!

Kroz novo izdanje podcasta Opet Laka vodiće vas Selma Krifica – Čoloman, poznatija kao Big Mama. Osim što je žena sa najviše imena, prezimena i nadimaka, svestrana je i kada je u pitanju profesija. Svoje dugogodišnje voditeljsko iskustvo, na društvenim mrežama svakodnevno kombinuje sa glumom i imitacijom. Njen specifičan smisao za humor okupio je ogroman broj pratitelja, pa tako danas važi za jednu od najpoznatijih influenserica u BiH.

Razgovor su Laka i Selma započeli od teme djetinjstva, prvih simpatija i ljubavi, pa su tako došli do recepta za bosanski poljubac koji doslovno obara s nogu! Selma nam je otkrila na koji je način, uslijed nedostatka konfekcijskih brojeva odjeće, postala kraljica kreativnosti, a ne kraljica tuge, a pala je i ponuda za brak.

Novo izdanje podcasta Opet Laka gledajte i slušajte ovog petka u 20 sati

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste