Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Muamer Svraka: Svakim golom sam bio sve dalje od transfera – (IN)Direkt

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Gost sedme epizode podcasta (IN)Direkt je Muamer Svraka. Ponikao je u Željezničaru, klubu sa kojim je osvojio tri titule prvaka BiH te osvojio dva kupa i stigao do reprezentacije Bosne i Hercegovine. Fudbalski put ga je vodio dalje od Irana, Hrvatske, Indonezije, Estonije, Slovenije i Kosova dok se nije skrasio i završio karijeru u svojoj matičnoj državi.

Razgovarajući sa Sanelom Konjhodžićem, govorio je o raznim temama iz svog životnog i fudbalskog iskustva. Kako su izgledali njegovi počeci na Grbavici? Koji je ključ dominantnih osvajanja titula prvaka države? Zašto je bio „žrtva“ svojih golova i kako je svakim novim golom bio sve dalje od transfera?

O iskustvima u Iranu i Indoneziji, svojim narednim ciljevima i mnogim drugim pitanjima, saznajte više u novoj epizodi (IN)Direkta  večeras u 21 sat na www.podcastoslobodjenje.ba.

Ukoliko ste propustili prethodnu epizodu podcasta (IN)Direkt-a u kojoj je gost bio Senijad Ibričić pogledajte je OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Sanel Konjhodžić dugogodišnji je sportski novinar i urednik sport1.oslobodjenjeba. Ovaj strastveni zaljubljenik u sport, naročito u fudbal, cijeli život dokazuje da možeš igrati za raju i zanemarivati taktiku, a da pri tom ne moraš završiti u nižerazrednom Vratniku. Uz znanje i čvrst stav, u sportskim podcast minutama očekujte otvoren i direktan razgovor o svemu dobrom, ali i lošem u bh. sportu.

Pogledajte još neke podcaste