Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Mahrina: Nisam imala novca da sebi platim spot za pjesmu! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Mahrina, čije je pravo ime Marina Cvetković, jedna je od trenutno najpopularnijih muzičkih izvođača u Srbiji. Svoju karijeru je započela kao tiktokerka koja sada broji oko 200. 000 pratitelja, a ni njen Instagram profil ne zaostaje mnogo.

Nakon uspjeha na društvenim mrežama oprobala se i na muzičkoj sceni, što je definitivno bio njen pravi put. Ovog ponedjeljka Mahrina dolazi u novu epizodu Davcasta by Oslobodjenje, gdje je govorila o svojim počecima, ko joj je najviše pomogao, ali i ljubavnom životu.

Istakla je kako je i kao djevojčica uvijek voljela da pjeva, ali da se nikada nije mogla zamisliti na velikoj sceni na kakvoj danas nastupa.

– Sanjala sam o tome i borila se za to, kazala je Mahrina.

Počeci nisu bili lagani, Mahrina se morala preseliti iz malog grada u Srbiji u prijestolnicu što je za nju predstavljalo veliki korak jer tada nije imala mnogo ljudi koji su je podržavali.

– Nisam imala novca za prvi spot i pjesmu, nisam znala kako da se snađem, tada mi je pomogla kolegica Ana Kokić, kazala je ekskluzivno Mahrina za Davcast.

David se sa Mahrinom dotakao i teme koja uvijek diže buru, a to je ljubavni život. Otkrila je i u kakvim je odnosima sa svojim bivšim dečkom Henny-em, tako što su ga u podcastu David i ona pozvali telefonom.

Šta je Henny rekao i kako je reagirao na Mahrinin poziv, šta ona osjeća sada prema njemu i da li ga je stvarno preboljela? Zašto se nedavno povukla sa scene i koji su joj daljni planovi u karijeri, sve to saznajte u novoj epizodi Davcasta ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Nemanja Milović pogledajte OVDJE.  

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste