Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Džejla Ramović: Bh. klubovi me ne zovu da nastupam, izgleda da im nisam zanimljiva – Opet Laka

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Rođena Goraždanka Džejla Ramović, bh. pop pjevačica i pobjednica takmičenja “Neki novi klinci” i “Zvezde Granda”, ovog petka stiže u Opet Laka studio.

Dvoje Goraždana provešće vas kroz grad na Drini, svratiti do Barselone, gdje je Džejla zbog fakultetskog obrazovanja provela nekoliko godina, a posebno će se zadržati u Beogradu, gradu u kojem je ova mlada umjetnica odnijela čak dvije pobjede.

Džejla će nam, u 90 minuta ovog podcast razgovora, ispričati priču o svojim muzičkim počecima, dočarati svu ljubav koju gaji prema umjetnosti, podijeliti neostvarene snove, ali i jasno dati do znanja kako se uz urođen talenat, veliki trud i rad i malo podrške, snovi u konačnici moraju ostvariti.

Laku je zanimalo sve – od adrese Džejlinog stanovanja u Goraždu, Sarajevu i Barseloni, nagradama koje je osvajala na takmičenjima, do saradnje sa Marijom Šerifović i Aleksandrom Prijović.

Kako je Džejla, uz nevjerovatnu popularnost koja je prati, uspjela ostati na zemlji i, prema mišljenju javnosti, postati primjer ponašanja u moru estradne različitosti, koliko joj je značajna podrška porodice te kako uspijeva izbalansirati fakultet i obaveze koje podrazumijeva posao kojim se bavi, saznajte u novoj epizodi podcasta Opet Laka, ovog petka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prethodnu epizodu podcasta Opet Laka u kojoj je gost bio Mirza Mustafagić, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsGoogle PodcastDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

Elvir Laković Laka – bosanskohercegovački pjevač i kantautor, i već 20 godina rođeni Sarajlija. 2008. godine imao je evrovizijski “Pokušaj”, gdje je za Bosnu i Hercegovinu osvojio 10. mjesto. Kroz autentični muzički stil, koji bi se, u određenoj granici, mogao svrstati u alternativni pop-rock, Laka je prepoznatljiv i po specifičnom stilu odijevanja, ali i načinu života. Živi bez interneta i kablovske, važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, a njegove izjave i šaljive doskočice koje niže, nerijetko postaju viralne i rado se citiraju.

Pogledajte još neke podcaste