Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Desingerica: Pljuga je podložan manipulaciji, morali smo se rastati!

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Dragomir Despić Desingerica prvi put je u Sarajevu i gost je novog izdanja Davcasta by Oslobođenje. Za sebe kaže da je veoma prizemljena osoba, a da li je to istina moći ćete vidjeti ovog ponedjeljka u u 20 h.

Početak saradnje sa njegovim, sada već bivšim kolegom Pljugicom, kojeg ste ranije imali priliku gledati u Davcastu, izazvao je neviđen hype na balkanskoj muzičkoj sceni. Skandali, ogroman broj fanova, hitovi koji su se jedan za drugim nizali i naposlijetku – rastanak. 

Između ostalog rekao je i zašto ljudi kada postanu popularni na kraju propadnu, šta za njega znači religija i vjeruje li u Boga. A ono što će možda i najviše zanimati njegovu publiku je priča o tome kako je nastao njegov trend sa patikom i čarapom.

Saznat ćete i kakve ideje ima oko legalizacije prostitucije i kako bi to pomoglo i državama.

Otkrio nam je i kakvi su mu daljnji planovi u karijeri te kako je odlični sportista postao jedan od najpopularnijih izvođača na Balkanu saznajte u ponedjeljak u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gošća bila Ema Radujko, pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste