Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Beverly: San mi je bio da budem kockar! – Davcast by Oslobođenje

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Ovog ponedjeljka David će ugostiti Davida!

Gost novog izdanja Davcasta by Oslobođenje je David Milovanović, poznatiji kao Beverly koji je na YouTube scenu došao prije dvije godine i u tom, relativno kratkom periodu, postao poznat.

Ne krije da su mu za sticanje popularnosti pomogli dobro poznata imena Youtube scene i njegovi tadašnji prijatelji, Baka Prase i Delić.

Krenuo je kao streamergamer, a danas je, kako kaže, ostvario zacrtani cilj – da postane profesionalni kockar. Pitali smo ga da li je svjestan da kocka kvari mlade ljude i kolika je odgovornost biti infuenser.

​Beverly je također otkrio kako izgleda njegova savršena djevojka, ispričao nam je o odrastanju u Beogradu, ulasku u muzičke vode, prekidu prijateljstva sa Bakom Prasetom, ali i razlozima zbog kojih mu svaki dan čestitaju rođendan.

Davcast podcast sa Beverlyjem slušajte i gledajte ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Emin Hadžajlić, poznatiji kao Cunami Flo pogledajte OVDJE

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste