Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Pokreni video

Amina Efendić: Stan sam kupila sama, nije mi ga niko poklonio! – Davcast

Podijeli na Twitter
Podijeli na Facebook
Podijeli na LinkedIn
Podijeli email-om

Proglašena je influencericom godine u Bosni i Hercegovini, a već ovog ponedjeljka stiže u Davcast studio – Amina Efendić gošća je Davida Čerkeza.

djetinjstvu stidljiva i povučena, Amina nije mogla ni sanjati kakve joj velike uspjehe život sprema. Jedna od najvećih ljubavi oduvijek joj je bilo pozorište te kaže kako joj je baš ta ljubav pomogla za sve što je dolazilo kasnije.

Međutim, jedan od njenih uspjeha, uzdrmao je javnu scenu –  sa samo 24 godine, kupila je svoj stan u Sarajevu. Instagram profilu da je sa samo 24. godine od društvenih mreža kupila svoj stan u Sarajevu.

Međutim, jedan od njenih uspjeha, uzdrmao je javnu scenu –  sa samo 24 godine, kupila je svoj stan u Sarajevu.  Različite reakcije su se nizale, ali posebno su je povrijedili komentari da joj je taj stan poklonjen – o ovome, između ostalog David razgovara sa Aminom ovog ponedjeljka u 20 sati.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Kristijan Bartuš- Goldenito pogledajte OVDJE.

Naše podcaste gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsYouTube AUDIODeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes i Player FM.

O autoru

David Čerkez – 18-godišnjak iz Mostara, kreator podcasta koji je nakon samo godinu dana emitovanja oborio rekorde gledanosti na Balkanu. Voli li sve što vole mladi? Istina, voli, ali David je puno više od toga i vjerovatno ga je to “više” dovelo i do Oslobođenja. Kroz Davida smo naučili šta zaista znači biti “nahajpovan”, a da pri tom uopšte ne budeš “krindž”. David hajp uspješno održava i putem društvenih mreža, gdje njegov rad prati više od 100k TikTok i Instagram pratitelja.

Pogledajte još neke podcaste